Jeg synger og underholder i bryllup, fødselsdager, selskap, restauranter og utesteder.

Jeg synger og spiller i et band som heter String Swing
med et variert repertoar som er country, western swing,
ballader, rock og egne viser. Det er etablerte musikere,
og vi vil gi publikum en god konsertopplevelse!

Hva jeg gjør.

Jeg synger i bryllup hvor dere velger hvordan. Jeg kan synge sanger i vielsen eller på selve bryllupsfesten. Dere kan velge sanger eller vi bli enige om sanger sammen.
Om dere ønsker konsert/allsang på bryllupsfesten er dette mulig. Jeg har en egen gitar, gitarforsterker og mikrofon.

Jeg synger jeg gjerne i bursdagselskaper. Her kan dere velge om det skal være tema som f. eks 80 tallet eller om dere vil ha noe allsang er dette mulig det er også her mulig med live karaoke, hvor gjestene kan være med å synge. Pass på å være ute i god tid slik at det er mulig å forberede til en vellykket fest. Jeg kan lage en fest som inneholder musikkleker/andre leker.


Jeg har spilt mye allsang og dette kan jeg bidra med på ulike festarenaer. Det kan være dere ønsker spesielle sanger eller at jeg velger ut. Live karaoke er et konsertpreget karaoke, hvor dere som publikum kan synge, mens jeg spiller. jeg har da med et hefte hvor sanger kan velges utfra.

Bryllup

Priser

Pr sang i vielse/bryllupsfest : 500 kr

Konsert+allsang 2*30 min: kr 1500

Konsert+allsang 2*60 min: kr 3000

Bursdager/allsang /Live karaoke

Priser

Per sang: kr 500

Konsert/ allsang: 1* 60 (konsert) 1*60 (allsang) kr 3000

Konsert/ allsang: 1*30 (konsert) 1*30 (allsang) kr 1500

Konsert/allsang/lek: 1*60 (konsert) 1* 30(allsang) kr 1*30 (musikk lek/annen lek) kr 3000

Beat for beat: 1* 60 min kr 1500

Priser allsang : 1* 60 min kr 1500

Priser livekaraoke: 1* 60 min kr 1500

Priser allsang/livekaraoke: 1*30 min (livekaraoke) 1*30 min (Allsang ) 1500

Restauranter / utestederPriser

Konsert 2* 60 kr 3000

Konsert 1*60 kr 1500

Konsert/ allsang: 1*30 (konsert) 1*30 (allsang) kr 1500

Priser allsang/livekaraoke: 1*30 min (livekaraokre) 1*30 min (Allsang ) 1500

Beat for beat: 1* 60 min kr 1500

-->>

Hvem jeg er

Jeg er 40 år gammel og jobber som aktivitør på Løvstad dagsenter, hvor jeg er så heldig å kunne få bruke mine egenskaper innen teater og musikk daglig.

Jeg synger og spiller i et band som heter String Swing med et variert repertoar som er country, western swing, ballader, rock og egne viser. Det er etablerte musikere, og vi vil gi publikum en god konsertopplevelse!

Jeg er også kjent som Juni Nashville og jeg har lang erfaring med musikk fra ulike sjangere. Fra tidlig alder elsket jeg å synge, som 14. åring sang jeg i en musikal og begynte å spille gitar fra jeg var 16 år. Som 20 åring debuterte jeg i Ida Amatørteater teater og med musikalen "Streeten" og jeg har sunget i Army Gospel i en årrekke.

Fra jeg var 23 til 28 år var jeg med i en musikkgruppe som het Covergirls. Vi spilte konserter i hele Norge og hadde gjennomsnittlig 60 spillejobber i året. Årene i Covergirls ga meg mye erfaring med å stå på scenen og synge for ulike publikum, blant annet spilte vi på ungkarsfestivalen i Kautokeino hvor vi joika trestemt og var kledd i reinsdyrshorts.

På forespørsel har jeg flere ganger sunget både i bryllup, andre festlige arrangementer, allsangtoget og jeg har også hatt flere konserter på Sponvika vertshus. mine favorittsjangere er, western-swing og bluegrass/country.

Jeg har hatt flere ulike sangoppdrag med Christian wegne som kunstutstillinger, festligheter, konserter. Vi har tidligere spilt på Sponvika vertshus med jam`n five og herregårdskafeen med Ødemark. Vi kaller oss Chris ang june with a countrytune. Christian er meget dyktig låtskriver og vi kan komme og ha små musikalske innslag. Vi har en egen side på facebook, trykk på linken under:

CHRIS AND JUNE WITH A COUNTRY TUNE

Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Kontakt meg

Send en mail til junelisbethholt@gmail.com eller ring meg på 93263640