Jeg synger og underholder i bryllup, fødselsdager og selskap.

Hva jeg gjør.

Bryllup

Jeg synger i bryllup hvor dere velger hvordan. Jeg kan synge sanger i vielsen eller på selve bryllupsfesten. Dere kan velge sanger eller vi bli enige om sanger sammen.

Om dere ønsker konsert/allsang på bryllupsfesten er dette mulig. Jeg har en egen gitar, gitarforsterker og mikrofon.

Priser

Pr sang i i vielse/bryllupsfest : 1000 kr

Konsert 1*60 min: kr 3000

Konsert 2*60 min : kr 5000

Konsert 3*45 min: kr 7000

Bursdager

Jeg synger jeg gjerne i bursdagselskaper. Her kan dere velge om det skal være tema som f. eks 80 tallet eller om dere vil ha noe allsang er dette mulig det er også her mulig med live karaoke, hvor gjestene kan være med å synge. Pass på å være ute i god tid slik at det er mulig å forberede til en vellykket fest. Jeg kan lage en fest som inneholder musikkleker/andre leker.

Priser

Konsert 2* 60 min kr 5000

Konsert/ allsang: 1* 60 (konsert) 1*60 (allsang) kr 5000

Konsert/ allsang: 1*30 (konsert) 1*30 (allsang) kr 3000

Konsert/allsang/lek: 1*60 (konsert) 1* 30(allsang) kr 1*30 (musikk lek/annen lek) kr 5000

Allsang - Live karaoke

Jeg har spilt mye allsang og dette kan jeg bidra med på ulike festarenaer. Det kan være dere ønsker spesielle sanger eller at jeg velger ut. Live karaoke er et konsertpreget karaoke, hvor dere som publikum kan synge, mens jeg spiller. jeg har da med et hefte hvor sanger kan velges utfra.

Priser

priser allsang : 1* 60 min kr 3000

priser livekaraoke: 1* 60 min kr 3000

Konsert med band

Jeg har et backing band som tidligere var Buddies nå Jam five hvor jeg kan holde konserter. Det er egne sanger,viser,western swing og country/pop. vi heter Inner Glow og spiller for døra noen steder.

Vi har eget anlegg.


Priser for konsert 2*60 min kr: 12000

priser for konsert 3*45 min kr : 15000

Disse ulike musikk kategoriene kan justeres etter avtale med meg på forhånd.

Jeg ser frem til å høre fra deg!!

June Holt (tidligere Svendsen)

Jeg er 33 år gammel og jobber som aktivitør på Løvstad dagsenter, hvor jeg er så heldig å kunne få bruke mine egenskaper innen teater og musikk daglig.

Jeg er også kjent som Juni Nashville og jeg har lang erfaring med musikk fra ulike sjangere. Fra tidlig alder elsket jeg å synge, som 14. åring sang jeg i en musikal og begynte å spille gitar fra jeg var 16 år. Som 20 åring debuterte jeg i Ida Amatørteater teater og med musikalen "Streeten" og jeg har sunget i Army Gospel i en årrekke. Fra jeg var 23 til 28 år var jeg med i en musikkgruppe som het Covergirls. Vi spilte konserter i hele Norge og hadde gjennomsnittlig 60 spillejobber i året. Årene i Covergirls ga meg mye erfaring med å stå på scenen og synge for ulike publikum, blant annet spilte vi på ungkarsfestivalen i Kautokeino hvor vi joika trestemt og var kledd i reinsdyrshorts.

På forespørsel har jeg flere ganger sunget både i bryllup, andre festlige arrangementer, allsangtoget og jeg har også hatt flere konserter på Sponvika vertshus. Nå for tiden er jeg i startfasen med et nytt bandprosjekt sammen med gutta fra Haldenbandet som tidligere het Buddies, (nå Jam Five), hvor jeg er heldig å kunne spille egne låter og sanger fra mine favorittsjangere, western-swing og bluegrass/country.

Kontakt meg

kontaktinfo